Rodinný dům s možností dvou bytů a s krásnou zahradou, Těně, okr. Rokycany

    Lokalita : Těně, Rokycany
    Evidenční číslo:
    Typ:
    Dvougenerační
    Adresa:
    Těně, Rokycany
    Cena:
    8 500 000Kč
    Cena obsahuje:
    včetně právního servisu, bez poplatků, včetně DPH
    Plocha obytná:
    190 m2
    Vlastnictví:
    Osobní
    Stav:
    Velmi dobrý
    Umístění:
    Klidná část obce
    Konstrukce:
    Cihlová

    Popis objektu

    Představuji Vám výjimečný dvoupodlažní dům ideální pro Vaši rodinu. Nachází se v útulné a klidné obci Těně (o. Rokycany) na úpatí Brdských lesů. Jeho užitná plocha 190 m2 se rozkládá ve dvou patrech, přičemž každé patro lze užívat jako samostatný byt. Zastavěná plocha domu je 95 m2, pozemek má 1055 m2.
    Dům prošel velice důkladnou rekonstrukcí doslova od základů po střechu - hydroizolace základů, kompletní nové rozvody elektřiny, vody a odpadů, důkladná tepelná izolace domu a střechy, fasáda, okna s trojskly, venkovní rolety, řízená rekuperace, střecha z tašek Tondach, příprava (průchodky) pro solární panely, přídavné el. vytápění podlah v obou koupelnách i v kuchyni.
    V přízemí domu vás uvítá útulná chodba, z této můžeme vejít do šatny, koupelny s vanou a sprchovým koutem, samostatného WC, dále je zde přístupný kuchyňský kout, obývací pokoj s krbovými kamny a další dva pokoje. Pokud vystoupáme do prvního patra, vejdeme do krásného otevřeného prostoru, kam se vešel jídelní stůl, obývák s krbem na biolíh a kout připraveným pro kuchyňskou linku. V patře dále najdeme tři neprůchozí pokoje, koupelnu s vanou, samostatné WC a šatnu.
    Nad tím vším se rozprostírá půdní prostor s pochozí podlahou, kam můžete uložit spoustu svých pokladů. Pod domem najdeme sklep a kotelnu. Vše přístupné schodištěm z domu nebo vchodem ze zahrady.
    Vytápění domu je možné elektrickým kotlem, poloautomatickým kotlem na tuhá paliva pelety/dřevo/uhlí (ořech) anebo krbovými kamny s výměníkem umístěnými v obýváku. Voda je k dispozici z obecního vodovodu nebo z kopané studny na zahradě. Odpad je řešen vlastní ČOV.
    Pojďme se podívat na zahradu. Uvítá nás ticho a klid venkovského prostředí. V zadní části domu najdeme vstup do dílny a do sklepa. Na dům zde navazuje zděná garáž. K ní přiléhá zastřešená pergola, které láká k relaxaci s kávou a knížkou. Nebo pozvete kamarády? Už vidím ty letní grilovačky.
    Zahrada je upravená, je zde koutek pro děti - skluzavku, houpačky i chaloupku a pro zahradníka skleník i záhony.

    Obec Těně vás zajisté okouzlí a to nejen svojí polohou na okraji lesů, které nabízí mnoho možností pro výlety na kole i pěšky či houbaření. Zajímavá je také jejich vojenská minulost.
    Obec je dobře dostupná. Je vzdálena 10km od dálnice D5, 70km od Prahy, 35km od Plzně. Nejbližší města jsou Hořovice (15km) a Rokycany (20km). V obou najdete širokou občanskou vybavenost, nemocnice, školy, sport i kulturu. Obě jsou dostupná autobusem. Nejbližší škola a školka je v obci Strašice (5km a také sem jezdí autobus), zde najdete i lékaře, poštu, obchody s potravinami.
    Dům je připraven k okamžitému nastěhování. Kontaktujte mě pro nezávaznou prohlídku tohoto krásného domu, ráda Vás zde přivítám.

    Základní info

    Umístění :
    Klidná část obce
    Typ objektu :
    Dvougenerační
    Konstrukce :
    Cihlová
    Adresa :
    Těně, Rokycany

    Cena obsahuje

    včetně právního servisu, bez poplatků, včetně DPH

    Plochy

    Plocha podlahová:
    210m2
    Plocha pozemku:
    1055m2
    Plocha zastavená:
    105m2
    Plocha zahrady:
    917m2

    Počty místností, umístění

    Počet NP:
    2
    Počet PP:
    1
    Typ objektu:
    patrový

    Vybavení objektu

    Zahrada, Garáž, Parkování, Bytové jádro zděné, Sklep

    Charakteristika objektu

    Bydlení pro rodiny

    Další údaje

    Zdroj vody:

    Dálkový vodovod

    Odpad, kanalizace:

    ČOV pro celý objekt

    Plyn:

    Individuální

    Typ vytápění objektu:

    Lokální elektrické, Lokální tuhá paliva, Podlahové

    Máte otázku?