Prodej stavebního pozemku 652m2, Rokycany

    Lokalita : Tymákovská, Plzeňské Předměstí, Rokycany
    Evidenční číslo:
    Adresa:
    Tymákovská, Plzeňské Předměstí, Rokycany
    Cena:
    2 700 000Kč
    Cena obsahuje:
    včetně DPH, + provize RK

    Popis objektu

    Nabízíme k prodeji oplocený stavební pozemek v okrajové části města Rokycany. Je to krásné klidné místo, ideální pro výstavbu chaty nebo rodinného domku.

    Na pozemek je přivedena elektřina. Vodu je možno brát ze studny na pozemku, odpady musí nový majitel řešit čističkou. Dle územního plánu města Rokycany je zastavitelnost 50% plochy pozemku a možnost výstavby budovy s obytným podkrovím.

    V současné době je pozemek využíván jako zahrada k rekreaci a odpočinku. Je velice pečlivě udržována a osázena spoustou okrasných rostlin. Je zde umístěna stavební buňka upravená na zahradní chatku s pergolou.

    Ve městě Rokycany najdete kompletní občanskou vybavenost a širokou možnost sportovního i kulturního vyžití. V centru jste autem za 3 minuty. Využít můžete i nedaleký les třeba k procházkám. V okolí města najdete mnoho cílů pro výlety a sportovní vyžití např. rozhledna Kotel, vyhlášené rokycanské přírodní koupaliště, stále se rozrůstající síť cyklostezek v okolí města, vodní nádrž Ejpovice. Nájezd na dálnici D5 je vzdálen pouhé 2 km.

    Pomůžeme Vám s financováním hypotečním úvěrem.

    Potřebujete více informací? Neváhejte a kontaktujte makléřku.

    Základní info

    Adresa :
    Tymákovská, Plzeňské Předměstí, Rokycany

    Cena obsahuje

    včetně DPH, + provize RK

    Plochy

    Plocha pozemku:
    652m2

    Další údaje

    Zdroj vody:

    Studna

    Elektro:

    230V

    Máte otázku?